Конвектори вбудовані в підлогу Jaga vs ISAN: хто краще?

Категорії

В умовах практично повсюдного збільшення тарифів на енергоносії і комунальні послуги все більшу кількість користувачів замислюються про придбання високоефективного і довговічного опалювального обладнання. Серед основних вимог до подібного обладнання – не тільки створювати комфортні умови перебування всередині опалювального приміщення з мінімальними витратами енергоресурсів, але також надати кращі можливості по дизайну приміщення і використання його корисного простору.

У цьому плані найбільш ефективним і якісним рішенням буде встановлення внутрішньопідлогового конвектора. Даний вид теплового обладнання за останні роки завоював велику популярність серед користувачів завдяки відмінним технічним і експлуатаційним характеристикам. Прихований монтаж теплообмінника конвектора вставлюється в покриття підлоги, завдяки чому опалення проводиться максимально непомітно і ефективно. Ми провели деяке порівняння брендів і отримали відповідь на питання – внутрішньопідлогові конвектори Jaga vs ISAN: хто краще?

Особливості вибору внутрішньопідлогових конвекторів

Внутрішньопідлогові конвектори, представлені сьогодні на ринку у величезному асортименті, можуть значно відрізнятися між собою як за технічними, так і експлуатаційними параметрами, мати власні особливості конструкції, і, звісно, різну якість.

На ринку представляються різноманітні моделі опалювального обладнання, в одних передбачено оснащення вентилятором, в інших немає. Є також і інші відмінності в продукції різних брендів (Jaga, Ісан, Полвакс і ін.). Здійснити правильний вибір якісного внутрішньопідлогового конвектора в подібних умовах для непідготовленого користувача може стати серйозною проблемою.

Внутрішньопідлогові конвектори Jaga vs ISAN: порівняння брендів

Щоб внести якусь ясність в питанні вибору найбільш відповідного варіанту внутрішньопідлогового конвектора для будинку, пропонуємо вам визначити, хто краще – бренди Jaga або ISAN. Як приклад будуть розглянуті моделі зі схожими технічними характеристиками – ISAN Termo New Practic FRT і Jaga Mini Canal DBE.

  1. Ціна. Як правило, це перший і основний показник, на який звертають увагу користувачі при виборі внутрішньопідлогового вентилятора. При схожих технічних характеристиках моделі Jaga пропонуються на ринку за значно вищими (на кілька сотень євро) цінами, ніж аналогічні моделі бренду ISAN.
  2. Якість теплообмінника. За даним параметром внутрішньопідлогові конвектори ISAN мають перевагу перед виробами бренду Jaga, оскільки підтримують до 11 труб в складі теплообмінника, в той час як бельгійський бренд такою кількістю похвалитися не може. За рахунок цього забезпечується більш високий коефіцієнт тепловіддачі.
  3. Якість короба. Короби внутрішньопідлогових конвекторів Jaga трохи масивніші за рахунок використання сталі товщиною в 1 мм, в той час як у виробах ISAN використовується метал товщиною в 0,8 мм. За рахунок цього вага кінцевого вироба у Jaga трохи вище. Однак на якість короба це ніяк не впливає, і за цим показником обидва бренди приблизно відповідають один одному. Варто зазначити, що заявлена гарантія бельгійського виробника становить до 30 років в залежності від моделі, в той час як на всі конвектори ISAN діє повна гарантія терміном в 10 років.
  4. Шум і енергоспоживання – обладнання бренду Ісан вважається найбільш тихим в порівнянні з іншими виробниками, в т. ч. і Jaga. Наприклад прилади, що мають довжину 2 м, споживають електроенергію не більше 5 Вт при максимальній робочій швидкості вентилятора. При цьому, показники акустичного шуму становлять всього лише 25 ДБ.

Проведене порівняння чітко формулює переваги внутрішньопідлогових конвекторів ISAN, і в черговий раз підтверджують їх лідерські позиції на ринку опалювальних приладів.

( 0 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину